3 träffar i Attityder 3.0 – du hänger väl med!

Här anmäler du dig till Attityder 3.0
Du hänger väl med!

 

 

 

I Attityder 3.0 knyter vi nya kontakter och fortsätter diskutera hur vi påverkar varandra och vår plats, men också oss själva, med inställning och attityd. Under två lunchmöten får du möta olika bordsgrannar, fylla på med inspirerande kunskap och äta trevlig lunch! Våra lunchföreläsare delar med sig av kunskap om mental träning och hur vi kan skapa smartare innovationer med hjälp av mångfald.
Dessutom blir det en riktig storföreläsning den 17/4, 18.30 när ingen mindre än Micael Dahlen, professor i ekonomi med expertis inom lycka och välfärd, kommer till Medborgarhuset i Arboga.

Du anmäler dig till:
1. Lunchseminarium 1 – välj datum
2. S
torföreläsning 17/4 + buss om du vill
3. Lunchseminarium 2 – välj datum

Obs. Vissa datum är nu fulla och därför borttagna. Välj ett annat datum – det blir kul det också! 🙂

Först till kvarn gäller, det kan bli fullt på vissa träffar, observera att du inte är anmäld förrän du får en mail-bekräftelse från Johanna.
Frågor? Hör av dig till johanna.ericson@edsborg.se, alt. 0709-521736.Jennie Liljehult, mental tränare tipsar och inspirerar.
Lär dig samarbeta med din hjärna, dina känslor och ditt liv. Flytta fokus från det opåverkbara till det påverkbara.
Micael Dahlen är TV-känd professor från Handelshögskolan i Stockholm.
Micael föreläser för oss i Västra Mälardalen om sitt specialområde lycka. Hur kan vi påverka vår egen uppfattning av lycka? Och så delar han med sig av sina spännande framtidsspaningar. Anmäl att du kommer!

Macka ingår!
Vi återkommer till dig om bussdetaljer lite längre fram. Det viktiga är att du anmäler om du vill åka med och även meddelar johanna.ericson@edsborg.se om du behöver avboka.
Regina Petrushenko är genusvetare och normingenjör. Hon föreläser om hur mångfald kan berika våra liv, utveckla våra verksamheter och bidra till innovationer och nytänk! Till sin hjälp har hon Aline Groh, även hon normingenjör.
Arboga i Centrum
Bärgslagsbladet Arboga Tidning

Kontakta oss

Mikael Bohman

Ordförande

Johanna Ericson

Marknadsföring/Webb

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


@ Copyright 2023 Västra Mälardalen i Samverkan.
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase Media AB