Denny Hedenström

Kort om mig
Jag är en engagerad idrottsförälder med fötterna/rötterna i föreningslivet som både aktiv och ledare. Genom mitt dagliga jobb på Sparbanken Västra Mälardalen har jag haft möjligheten att utforska stora delar av regionen, och jag är aktiv i många nätverk i Västra Mälardalen. Jag tror att jag kan bidra genom att agera spindeln i nätet i olika sammanhang. Jag kan sammanlänka personer, företag och organisationer som på olika sätt kan göra vår region ännu bättre i framtiden.

Så här vill jag beskriva Västra Mälardalen idag
I Västra Mälardalen har man nära till det mesta. Natur, skog och vatten finns överallt liksom ett rikt föreningsliv och en härlig blandning av möjliga sysselsättningar. Nära är det också till större städer, framförallt vår huvudstad.

Så här skulle jag vilja se Västra Mälardalen i framtiden
Jag vill att Västra Mälardalen även i framtiden ska vara en trygg plats för oss, våra barn och kommande generationer. Om vi som lever här tillsammans jobbar för delaktighet, öppenhet och schyssta värderingar till exempel i skolor, på arbetsplatser och i föreningar tror jag att det kan göra stor skillnad.

Arboga i Centrum

Kontakta oss

Mikael Bohman

Ordförande

Johanna Ericson

Marknadsföring/Webb

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


@ Copyright 2022 Västra Mälardalen i Samverkan.
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase Media AB