Lola Svensson

Lola Svensson är projektledare för “Kulturentreprenörer”

Kort om mig själv: Lokalproducerad dansare som blev en hemvändare efter många år i Stockholm och London. Lola har arbetat med försäljning och marknadsföring för ett  globalt företag med lokal närvaro och distribution inom kommunikationsinfrastruktur. Nu för tiden utbildad danslärare och styrelseledamot samt projektledare. Erfarenhet av styrelsearbete från olika organisationer och föreningar, lokalt, regionalt och nationellt. Idrottsintresserad egen företagare.
Därför vill jag bidra till samverkan: Lola vill vara med och arbeta för att Västra Mälardalens ska bli en ännu mer attraktiv region. Skapa fler arbetstillfällen som bidrar till ett bra näringsliv. Hon ser med spänning fram emot kommande bostads- och fastighetsutveckling.
Som hemvändare ligger alla ovan bitar det varmt om hjärtat. och allt hänger ihop.
Så här vill jag beskriva Västra Mälardalen:  Vi är bra på att samverka och att skapa möjligheter tillsammans. Vi behöver bli ännu bättre att berätta om oss! Allt är nära i området och vi har många ambassadörer för regionen.
Så här vill jag se Västra Mälardalen i framtiden: En blomstrande region som alla i Sverige känner till med fler innevånare, bra boende alternativ, bra kommunal service, god fastighetsutveckling för företag och organisationer.  En bred arbetsmarknad som skapar ett bra näringsliv.
Nyhetsbrev
Projektet Kulturentreprenörerna arbetar just nu på bred front med att implementera projektplanen, söka delfinansiering, knyta leverantörsavtal och samarbeten med våra lokala partners. Rekryteringen går igång så fort utbildnings schemat är på plats och alla kommande datum för roliga event är bokade. Håll ögonen öppna för auditions alternativ och boka redan nu 18 mars för KAK festivalen i Kungsör för ungdomar i Västra Mälardalen.

FRAMSIDA

Nyfiken på Västra Mälardalen?

Hej, vad kul att du är intresserad av Västra Mälardalen. Kanske är du sugen på att flytta hit, kanske vill du besöka oss, eller kanske vill du etablera ditt företag här.
Vi vill gärna hjälpa dig med dina funderingar.
Arboga i Centrum
Bärgslagsbladet Arboga Tidning

Kontakta oss

Mikael Bohman

Ordförande

Johanna Ericson

Marknadsföring/Webb

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
@ Copyright 2023 Västra Mälardalen i Samverkan.
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase Media AB