Lars-Erik Wige

Kort om mig
Egen företagare med inriktning på management och styrelsearbete. 40 års erfarenhet som chef/ledare inom försvarsindustrin med ansvar för stora teknikintensiva organisationer inom Sverige samt internationellt. Starkt intresse för kultur i alla dess former men med förkärlek till körverksamhet. Rör mig helst i naturen tillsammans med våra hundar.
Därför vill jag bidra till samverkan i Västra Mälardalen
Eftersom jag och hustrun valt att ”flytta hem” är det naturligt att också försöka att aktivt deltaga i utvecklingen av Västra Mälardalen.

Så här vill jag beskriva Västra Mälardalen idag
Västra Mälardalen idag är en fantastisk plats att bo och leva i, men alltför anonym för riket i övrigt. Vi som lever och verkar här är alltför blygsamma.

Så här skulle jag vilja se Västra Mälardalen i framtiden
Jag vill att Västra Mälardalen vågar ”kliva fram tydligare”, att vi skall kunna vara en känd och eftertraktad plats för människor att bosätta sig i samt en plats för näringslivet att vidareutvecklas i samt nya företag att etablera sig i.

Dölj, FRAMSIDA

Arboga i Centrum
Bärgslagsbladet Arboga Tidning

Kontakta oss

Mikael Bohman

Ordförande

Johanna Ericson

Marknadsföring/Webb

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


@ Copyright 2023 Västra Mälardalen i Samverkan.
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase Media AB